Ваша Внутрішня Дитина. Частина 4

Ваша Внутрішня Дитина. Частина 4

Я обіцяла, що в новій частині розмова піде про те, як же слід завершити бесіду з Внутрішньою Дитиною, а також про методики роботи з Чудо-Малышом викладачки Шерил Джексон і Майстра-учителя РэйКи Лізи Кашлинской. Виконую дану мною обіцянку.

Завершуючи «Розмову двома Руками», попрощайтеся і повідомте, що незабаром обов'язково поговорите з Внутрішнім Малюком ще. І не один раз. Скажіть, що тепер ваше спілкування буде постійним, якщо насправді хочете цього.


Якщо ні, то не слід і розкидатися подібними словами. Адже Малюк Усередині Вас сприймає все серйозно. Він вам вірить. Так само, як я, будучи маленькою дівчинкою, вірила всьому, на що моя мама з легкістю відповідала «Так»! Звідки мені було знать, що це був найпростіший спосіб для матері позбавитися від моїх докучань з різними проханнями і питаннями. Звідси мої сльози по походах, що не відбулися, в зоопарк і кіно, а також по некуплених речах і подарунках, звідси ж родом і моя невіра в людську чесність вже в дорослому віці.

Подумайте про усе це і ні в якому разі не обманюйте свого Внутрішнього Малюка. «А в ході спілкування пам'ятаєте головне: дитина завжди прав. Він лише описує відчуття, які самі по собі не хороші і не погані, - це просто те, що він відчуває», - попереджають нас Кэрролл, Тоубер і Капачионе.

Виконуючи «Розмову двома руками» щодня перед сном впродовж короткого часу(десяти-п'ятнадцяти хвилин), ви багато що дізнаєтеся про свої істинні почуття, бажання, спрямування і мрії. А збережений малюнок, який подарував вам Внутрішня Дитина, допоможе вам ще краще зрозуміти, пізнати самого себе.

Шерил Джексон і Ліза Кашлинская пропонують нам з вами дві схожих техніки. Розрізняються вони лише тим, що Кашлинская використовує у своїй методиці енергію РэйКи, з якою вона працює як цілителька. Я ж пропоную вам з'єднати воєдино два ці методи, додавши дещо ще і використовуючи замість енергії РэйКи, на яку не кожен з нас ініційований, енергію Безумовної Любові, якою володіє кожна людина.

Для легкості сприйняття інформації я розкладу для вас, шановані читачі, методику, яку назвала «Зцілення Диво-малюка Любов'ю», що називається, по поличках. Але спершу дайте відповідь на прості питання, щоб зрозуміти, наскільки поранена ваша Внутрішня Дитина і наскільки сильно він потребує зцілення любов'ю(питання узяті з книги «Діти-індиго» Ли Кэрролла і Джен Тоубер) :

  • Чи не зачинилися ви у своїй раковині?
  • Чи не намагаєтеся приховувати свої істинні почуття?
  • Чи важко вам заводити друзів і зміцнювати дружні стосунки?
  • Чи часто ви почуваєте себе неважливо?
  • Чи немає хронічної втоми?
  • Чи доводиться вам дратуватися без причини?
  • Чи не буває так, що ви нестримно мчите вперед, навіть не подумуючи про те, щоб просто прогулятися, подихати повітрям і подивитися на навколишній світ?
  • Чи часто вам буває страшно?
  • Чи немає у вас постійного почуття самотності?
  • Чи не занадто мало у вашому житті радощів?
  • Чи не сприймаєте ви будь-яку справу як «тяжкий тягар»?

Вам всього лише треба відповісти на ці питання негативно або ствердно. Але я знаю, що у більшості - більше, ніж у половини тих, що читають - ці питання викликали:

  • Подив;
  • Відчуття, що хтось сторонній вторгається в їх життя(а я адже просто запитала!);
  • Почуття, що усе вищеперелічене - суща неправда;
  • А хтось, можливо, навіть прокричав вголос(і можливо, із злістю) : «» Немає! Цього не може бути! Я не такий(ая), я адже щасливий(а) - просто ніяк не знайду час, щоб усвідомити, зрозуміти це саме щастя«.

Ось так ви не хочете признаватися в тому, що відчуваєте недолік любові. «Це класичні симптоми недоліку любові і Внутрішньої Дитини», що «ховалася», - продовжують оповідати для нас Кэрролл і Тоубер.

Свого часу і я не бажала визнати простий факт, що мене не любили в дитинстві так, як я того бажала. І що я не люблю сама себе вже в дорослому віці. І що я, немов поранена птах, кручу в цьому житті, не знаючи, куди впасти, не знаючи, чи виживу я взагалі при цьому падінні.


Поки ви не зрозумієте, що поранені батьками, дитячими вихователями, нянями, шкільними учителями, одним словом, просто життям в суспільстві, яке з самого нашого народження ставить певні заборони, вибудовує правила поведінки і так далі, думаю, ви не зможете повністю зцілитися від усього того болю, що накопичилася усередині вас. І цей самий біль - ваш Внутрішній Малюк. Він плаче усередині вас і боїться. Він, в результаті усіх негативних подій, що сталися з ним, «сховався» від життя і від вас, дорослого, так далеко, що ви не чуєте і не відчуваєте його.

Саме такого Малюка я побачила у багатьох людей, яких опитувала(результати опитування опубліковані в попередній частині статті). Мені здається, що і Ваша Внутрішня Дитина - такий же. Але найголовніше, він - покинутий. Адже вам немає до нього ніякої справи. Тобто, вам немає діла до себе сьогодення! А що потрібне в першу чергу(миттєво, зараз же!) вам? Звичайно ж, безумовна любов. Ваша ж власна.

Пам'ятайте фразу, яку говорила вам бабуся, а потім і мама, в періоди ваших особистих негараздів з протилежною статтю: «Доки не полюбиш себе сам, ніхто тебе не полюбить». Так чого ж ви чекаєте? Любіть самих себе. Радуйте самих себе. Виконуйте свої істинні бажання. Веселіться. Вчіться усьому цьому у дітей - своїх, чужих, індиго або не індиго. Ну, спробуйте хоч би один день або декілька годин з цього дня прожити, подібно до дитини, яка щаслива. Якщо ви бачили щасливих дітей, то вам не складе труднощів скопіювати їх поведінку, згадати, а чим же вони керуються у своїх діях-іграх, відчути, звідки ж вони черпають цю, здається, бездонну і безумовну радість буття.

Допоможіть собі трохи самі. А в наступній частині я познайомлю вас з власною методикою «Зцілення Диво-малюка Любов'ю», і вам стане набагато легше жити. Повірте, після декількох сеансів ви побачите зовсім нові фарби у вже звичному світі.

Продовження триває...


Надрукувати